Welkom op de website van PVopbrengst.nl

PVopbrengst.nl is een initiatief van Daniels Smart Energy. Daniels Smart Energy, sinds eind 2009 actief als adviesbureau op gebied van duurzame energie installaties, heeft de afgelopen jaren ervaren dat het voor klanten lastig is om te beoordelen of hun zonnepanelen goed functioneren. Het grootste deel van de klanten is wel in staat om te beoordelen of het systeem functioneert, maar kunnen pas na 12 maanden aan de hand van de opbrengsten concluderen of hun systeem ook na verwachting heeft gepresteerd. Bij een structureel falen van één of meerdere van de omvormers kan dit in één jaar tijd tot grote verliezen leiden met tot gevolg dat er een slecht renderende investering op het dak ligt. Op verzoek van een aantal van onze klanten hebben wij begin 2015 een uniek monitoringssysteem ontwikkeld.

Per juni 2015 is het mogelijk om de zonnestroominstallaties van onze klanten professioneel op afstand te monitoren. 

Monitoring

PVopbrengst.nl neemt de monitoring voor uw zonnestroomsysteem uit handen. Doormiddel van een datalogger in combinatie met een instralingssensor monitoren wij uw systeem op afstand. Als klant heeft u geen omkijken meer naar de opbrengsten van uw systeem.

Performance Ratio

Wij controleren onze systeem dagelijks op basis van de Technische Performance Ratio (TPR). De TPR wordt weergegeven in procenten en verwijst naar de verhouding tussen de effectieve en theoretische opbrengst van de PV-installatie.

Feedback

Onze klanten ontvangen maandelijks per email een rapportage over de werking van hun systeem. Deze rapportage geeft u precies voldoende inzicht in het functioneren van het systeem. Uiteraard kunt u ook zelf inloggen en uw systeem volgen.

Aanmelden

Voor bestaande klanten
U kunt hiernaast inloggen met uw
gebruikersnaam en wachtwoord om uw account te bekijken.

Voor nieuwe klanten
Wilt u uw PV installatie professioneel laten monitoren door PVopbrengst.nl dan willen wij u verzoeken om contact met ons op te nemen.

Inloggen

Voordelen

  • Professionele monitoring;
  • Inzicht in de resultaten;
  •  Wij beoordelen uw storingen;
  • Uw investering rendeert;
  •  Online back-up datalogger;
  • Inzicht in uw energiebalans;
  • Grip op uw energiecontract;